Teetä putkityöt alan ammattilaisella – palvelemme Pyhtäältä käsin Kotkan seudulla

Ota yhteyttä

Rikun Putkiliike Oy hoitaa kaikki tarvitsemasi putkityöt. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Pyhtäältä käsin Kotkan seudulla, aina Loviisaa myöten. Työskentelemme osaavasti sekä uudis- että saneerauskohteissa.

 

Palveluihimme kuuluu:

 • lämpöpatterien ja -putkistojen vaihdot sekä asennus-, huolto- ja korjaustyöt

 • vesijohto- ja viemärityöt

 • ilmanvaihtotyöt

 • salaoja- ja sadevesijärjestelmien asennukset

 • käyttövesisaneeraukset.

Soita numeroon 050 347 3787, niin kerromme lisää laadukkaista palveluistamme!

Lämpöverkkoremontit asiantuntevasti

Lämpöpatterien ja -putkistojen vaihdot kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella. Näin saat ne heti kerralla kuntoon. Lämpöverkkoremonttien kustannukset vaihtelevat kohteen ja tehtävien toimenpiteiden mukaan. Jos asennamme esimerkiksi uudet lämpöputket kätevästi pintavetona, purkamatta seiniä tai lattiaa, säästämme kustannuksissa.

 

Mikäli lämpöverkko on jo yli 25 vuotta vanha, voit varautua mittavampaan remonttiin. Metalliset lämmitysputket voivat alkaa ruostua ja putken rikkoutuminen voi aiheuttaa isojakin vesivuotoja. Me arvioimme asiantuntevasti vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän kunnon ja teemme tarvittavat korjaukset ja huollot.

Pyydä tarjous

Vesijohto- ja viemärityöt uudisrakennus- sekä saneerauskohteissa

Tarjoamme laadukkaat vesijohto-, viemäri- ja jätevesiratkaisut niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Palvelemme sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Meiltä hoituvat esimerkiksi kiinteistöjen liittäminen kunnalliseen vesijohtoverkostoon, vanhojen verkostojen saneeraustyöt sekä käyttövesisaneeraukset. Ajanmukaista työvälineistöä käyttäen työskentelemme joutuisasti ja kustannustehokkaasti.

Kysy lisää

Toimiva ilmanvaihto lisää asumisviihtyvyyttä

Meiltä saat myös kattavat ilmanvaihtotyöt. Panosta moitteettomasti toimivaan ilmanvaihtoon, sillä puhdas ja raikas sisäilma lisää asumisviihtyvyyttä. Kun ilmanvaihto toimii hyvin, voit olla varma, että sisäilma on terveellinen ja puhdas hengittää. Meillä on laaja kokemus erilaisista ilmanvaihtojärjestelmistä sekä ilmastointikanavien puhdistus- ja huoltotöistä.

Hinnasto

 • Tuntiveloitus:

  60 €/h sis. ALV 24 % (48,39 € ALV 0 %)

 • Matkakulut:

  0,74 €/km sis. ALV 24 % (0,60 € ALV 0 %)

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous isommista työkohteista!
Muista hyödyntää kotitalousvähennys, kun teetät töitä kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi.